Avancronica meciului Gaz Metan Mediaş-Rapid Bucureşti


Echipele Gaz Metan Mediaş şi Rapid Bucureşti se întâlnesc în data de Luni, 09 Martie 2015 de la ora 20:30 în cadrul campionatului de fotbal Liga 1. Meciul Gaz Metan Mediaş - Rapid Bucureşti este transmis live la Digi Sport 1. În acest moment în cadrul competiţiei Liga 1 formaţia Gaz Metan Mediaş ocupă locul 12 având 19 puncte, iar formaţia Rapid Bucureşti ocupă locul 16 cu 15 puncte. În partida de fotbal Gaz Metan Mediaş - Rapid Bucureşti probabilităţile de câştig sunt de 55,92% pentru formaţia Gaz Metan Mediaş şi de 44,08% pentru echipa Rapid Bucureşti. Până acum echipa Gaz Metan Mediaş a disputat 19 meciuri în campionatul Liga 1 iar în aceste meciuri a avut 4 victorii, 7 egaluri şi 8 înfrângeri, acumulând astfel 19 puncte. În comparaţie cu Gaz Metan Mediaş, formaţia Rapid Bucureşti a disputat 19 meciuri în campionatul Liga 1 iar în aceste partide a avut 3 victorii, 6 egaluri şi 10 înfrângeri, acumulând astfel 15 puncte. În meciurile disputate pe propriul teren formaţia Gaz Metan Mediaş are 3 victorii, 5 egaluri şi 2 înfrângeri iar în deplasare formaţia Rapid Bucureşti are 2 victorii, 2 egaluri şi 5 înfrângeri. Pentru echipa care joacă acasă, Gaz Metan Mediaş, cea mai mare victorie înregistrată în acest sezon de Liga 1, pe propriul teren este Gaz Metan Mediaş - Viitorul Constanţa 3:1. Cea mai mare înfrângere suferită pe propriul teren de Gaz Metan Mediaş este în partida Gaz Metan Mediaş - Pandurii Târgu Jiu 0:2. În deplasare în acest meci joacă echipa Rapid Bucureşti iar cea mai mare victorie înregistrată de această în deplasare în acest sezon a fost în partida Steaua Bucureşti - Rapid Bucureşti 0:1. În deplasare cea mai mare înfrângere suferită de Rapid Bucureşti a fost în meciul FC Botoşani - Rapid Bucureşti 3:0.
„Ne asteapta un meci foarte greu. Sa nu uitam ca din 19 puncte, mediesenii au facut 14 pe teren propriu. Chiar daca e o partida mai speciala pentru mine, am mai trecut prin asta, nu e o problema. Gazul a facut doua sau trei achizitii in iarna, nu ne poate surprinde prea mult, important e ca se cunosc, au echipa omogena. Doar Pandurii si Dinamo au reusit sa castige acolo. Speram sa terminam acest meci in 11„, a spus Cristi Pustai, care a antrenat la Medias in perioada 2007-2013.
Goalkeeperul Rapidului, Milos Buchta, a evoluat si el pentru Gaz Metan in perioada 2009-2011: „E prima data dupa multa vreme cind revin ca adversar la Medias, ne asteapta un meci greu, dar vom face tot posibilul sa luam cele 3 puncte„.

Comentarii